Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Aanzoek? De beste ideeën op een rijtje!

Aanzoek? De beste ideeën op een rijtje!

De kogel is door de kerk, jij gaat je liefje een aanzoek doen. Nu alleen nog bedenken hoe! Daarom hebben we dit artikel geschreven, om jouw een duwtje in de rug te geven. Lees hieronder verder en ontdek een aantal originele ideeën hoe jij je aanzoek kunt doen.

1. In de natuur

Maak een wandeling in een mooi natuur gebied. Je kunt daar bijvoorbeeld gaan picknicken of op een mooie plek je ‘veters strikken’. Als je het aanzoek graag privé wilt houden is dit een ideale manier om je aanzoek te doen. Mooie locaties zijn bijvoorbeeld de Veluwe of het natuurgebied tussen Schoorl en Bergen in Noord-Holland.

2. In de bios

Een leuk idee is bijvoorbeeld om te vragen bij de lokale bioscoop of jouw aanzoek op 1 van de beeldschermen of borden mag staan. Het is een idee met wat minder privacy maar niet minder leuk! Misschien wel handig om een romantische film te gaan kijken.

3.  Fotohokje

Hoe romantisch!? In een fotohokje net als in de films. Leuke bijkomstigheid is dat je het gelijk op een originele manier vast kunt leggen 😉 Kies wel een fotohokje uit op een mooie locatie, niet het fotohokje bij het gemeentehuis…. Tenzij je het huwelijk gelijk wilt melden bij de gemeente haha 😉

4. Zeg het met koffie

Schrijf met een stift die geschikt is om op porselein te schrijven je boodschap onder in het kopje. Dit kun je thuis doen of het opzetten in een koffie tentje. Onwijs leuk!

5. Organiseer een speurtocht

Een speurtocht met herinneringen? Met bijvoorbeeld foto’s. Of een speurtocht waarbij de boodschap met elke stap duidelijker wordt. Je kunt dit thuis doen, of op een andere locatie, zoals in het bos.

6. Bak een taart met een (verborgen) boodschap

Je kunt ook een baksel maken met een verborgen boodschap. Bijvoorbeeld een taart met de tekst aan de binnenkant van de cake geschreven met een eetbaar glazuur. Als je lief de taart dan snijdt komt de boodschap tevoorschijn. Je kunt het natuurlijk ook op de bovenkant schrijven met bijvoorbeeld chocola zodat als je lief de doos opent, de boodschap ziet. En je hebt natuurlijk gelijk een taart om het te vieren.

7. Een reis

Een mooie reis maken met je lief en het aanzoek daar doen is natuurlijk een topper van een idee. Ga naar Parijs, Antwerpen of Rome. Of ergens anders heen natuurlijk, je snapt het idee. De vrijheid die je hebt op de locatie is natuurlijk eindeloos.

Verlovingsring

Bij een aanzoek hoort natuurlijk een verlovingsring. Bij Mantje-Jewelry kun je kiezen uit een breed scala aan ringen van verschillende materialen, afwerkingen en in verschillende prijsklassen. Je kunt de ring ook bij ons laten graveren. Heb je een leuke ring op het oog en zou je die graag willen laten graveren? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je verlovingsring door ons te laten maken, dan weet je zeker dat je een echt uniek sieraad hebt! We denken graag met je mee.

Tot slot willen wij je bedanken voor het lezen van ‘Aanzoek? De beste ideeën op een rijtje!’. Wil je op de hoogte blijven van nieuwe artikelen en nieuws omtrent Mantje-Jewelry? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *