Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

De leukste sieraden om cadeau te geven op moederdag!

Weet jij al wat je jouw moeder wilt geven voor moederdag dit jaar? Met een sieraad kun je de plank niet misslaan! De meeste moeders zijn namelijk gek op sieraden! Wij hebben voor jou een collectie gemaakt van de leukste moederdag sieraden, zodat jij een goede keuze kunt maken om het perfecte moederdagcadeau te vinden! Hoe vaak zeg jij tegen jouw moeder dat jij van haar houdt? Vertel het haar op moederdag met een speciaal sieraad!

Gouden sieraden

Heb jij een wat ruimer budget? Ga dan voor een gouden sieraad. Wij hebben een breed aanbod gouden sieraden. Draagt de persoon in kwestie veel goud of warme kleuren in haar kleding? Dan is goud zeker een goede keuze. Je kunt op de foto’s klikken om naar het product te gaan.

Vergulde sieraden

Een goed alternatief voor gouden sieraden, zijn vergulde sieraden. De vergulde sieraden die Mantje-Jewelry aanbiedt zijn van hoogwaardige kwaliteit met zilveren kern, daardoor zijn de sieraden erg duurzaam. Vergulde sieraden zijn een goed en minder kostbaar alternatief voor gouden sieraden. Je kunt op de foto’s klikken om naar het product te gaan.

Zilveren sieraden

Een mooi en betaalbaar sieraad kan ook van zilver zijn! Zilveren sieraden, bezet met prachtige kleurensteentjes of een ‘blank’ zilver sieraad kunnen een mens erg sieren. Het komt natuurlijk ook neer op de persoonlijke keuze. Je kunt op de foto’s klikken om naar het product te gaan.

Eerste moederdag

Is je vriendin net moeder geworden? Dan is dit waarschijnlijk haar eerste moederdag! Om dit speciale moment te vieren, kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een gepersonaliseerd sieraad met gravure. Of je laat een sieraad naar wens maken! Je kunt op de foto’s klikken om naar het product te gaan.

Zilveren colliers

In ons assortiment hebben wij ook zilveren colliers die perfect aansluiten op moederdag. Bekijk ze hieronder! Je kunt op de foto’s klikken om naar het product te gaan.

Tot slot willen wij je bedanken voor het lezen van ons artikel! Hopelijk heb je een keuze kunnen maken uit de leukste moederdag sieraden!