Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Kerst sieraden bij Mantje-Jewelry

Voor je het weet staat die prachtige kerstboom vol met kerstverlichting en kerstballen weer in je woonkamer! Haal jij je cadeautjes voor kerst al in huis? Mantje-Jewelry wil jou graag een handje helpen bij het vinden van het perfecte kerstcadeau voor dit jaar! Zet je kerstmuts vast maar op en haal die baard en rode trui maar vast van zolder, want jij kan als kerstman aan de slag! Lees hieronder onze cadeau tips.

Speciaal kerst gevoel

Ken jij dit gevoel: Er liggen veel cadeautjes onder de kerstboom, maar 1 van de cadeautjes trekt constant jouw aandacht. Het is klein, mooi ingepakt met zo’n glimmende strik erom en je bent razend benieuwd wat er in dat ene pakketje zit. Je wilt het cadeautje alvast open maken, maar je moet nog een paar dagen wachten tot het eindelijk kerstavond is…

Dan is dat ene moment daar, je mag dat ene kleine, mooi ingepakte pakketje eindelijk uitpakken! Je haalt de strik van het papier, vouwt het papier open en dan komt er een klein doosje tevoorschijn. Opnieuw wordt jouw nieuwsgierigheid gewekt en krijg je een warm gevoel van binnen: wat zal er toch in zitten?

Langzaam doe je het doosje open en er zit een prachtig glinsterend sieraad in. Je bekijkt het eens goed en die lach op je gezicht, wordt alleen maar groter. Gauw pak je het sieraad uit het doosje, je bewondert het eens goed en je doet het sieraad gelijk om! Je kijkt in de spiegel en je lach, je outfit, je humeur; ALLES IS SCHITTEREND! Kerst 2023 is voor jou helemaal te gek!

Dat gevoel, dat geef jij cadeau aan jouw geliefde wanneer jij als kerstman (of kerstvrouw) een cadeautje van Mantje-Jewelry onder de kerstboom legt. Wij van Mantje-Jewelry wensen jou veel plezier met het kerstcadeau en horen graag of jouw sieraad betoverend gewerkt heeft! HO HO HO, vrolijk kerstmis!

Een sieraad als cadeau voor iedereen

Cadeautjes voor kerst, het kan vaak niet gek genoeg! Maar dat maakt het soms juist ook zo lastig. Het moet iets speciaals zijn voor die ene kerstdag, maar wat geef je dan? Een sieraad is vaak een ultiem kerstcadeau waar iedereen blij van kan worden. Oké, niet iedereen: houdt hij/zij écht niet van sieraden, dan kun je beter toch iets anders bedenken! Maar wij geloven dat iedereen wel van een glinstertje houdt op een kerstfeest. De keuze is reuze bij sieraden en wij helpen je graag verder in het aanbod sieraden: armbanden, colliers, ringen en oorbellen.

Voor wie is jouw kerst cadeau?

Voor wie is het sieraad bedoeld? Ga jij jezelf een cadeau geven? Dan is het gemakkelijk om te weten wat je leuk vindt. Is het voor een ander? Dan is het goed om te kijken naar de smaak van die persoon. Kijk eens of die persoon al sieraden draagt en ga de volgende punten na:

  • Is het sieraad voor een man/vrouw of een kind?
  • Draagt deze persoon graag oorbellen?
  • Draagt deze persoon graag armbanden?
  • Draagt deze persoon graag ringen?
  • Draagt deze persoon graag kettinkjes?
  • Draagt deze persoon graag zilver?
  • Draagt deze persoon graag goud?
  • Draagt deze persoon graag grote of opvallende sieraden?
  • Draagt deze persoon graag kleine of subtiele sieraden?

Als jij deze punten hebt nagelopen, kun jij nagaan waar jouw persoon van houdt. Dit geeft jou een goede richting in het zoeken van het perfecte sieraad, maar jij kunt ons ook vragen om hulp bij het vinden van een geschikt cadeau als jij antwoorden hebt op deze vragen!

Budget van jouw kerst cadeau

Het is goed om na te gaan hoeveel budget jij beschikbaar hebt voor jouw kerst sieraden bij Mantje-Jewelry. Een sieraad kan uiteenlopen van een paar euro tot veel euro’s. Bedenk een richtprijs en zoek hier ook naar, in de filter kun jij jouw richtprijs instellen, zo vindt jij precies wat jij zoekt. Mocht jij er niet uitkomen, dan kunnen wij jou ook helpen met zoeken naar een sieraad in jouw prijsklasse. Neem hier contact met ons op!

Personaliseer jouw sieraden

Jij kunt jouw sieraden personaliseren door een gravure met letters. Wij kunnen met sier- of blokletters een naam, letter of initiaal graveren of kunnen met cijfers een bepaalde datum graveren. Door een gravure te zetten, maak jij het sieraad persoonlijk en iets om te koesteren!

Let op: na het zetten van een gravure kan het sieraad niet meer geruild worden.

Geef een handgemaakt sieraad

Wil je dit jaar voor kerst iets heel speciaals geven? Ga dan voor een sieraad uit ons eigen atelier! Manuel Mantje maakt de mooiste sieraden. In onze webshop heb je de keuze uit sieraden die al gemaakt zijn door Manuel, maar je kunt ook een sieraad naar wens laten maken door Manuel. Manuel kan in overleg met jou een ontwerp samenstellen en dit ontwerp verder uitwerken tot een prachtig en uniek sieraad.

Met een handgemaakt cadeau weet jij zeker dat jij het perfecte cadeau gevonden hebt! Wees er wel op tijd bij! Handgemaakte sieraden uit eigen atelier die nog gemaakt moeten worden, hebben een levertijd van ongeveer 4-6 weken. Dit is afhankelijk van het sieraad. Heb jij vragen over het maken van een handgemaakt sieraad, neem dan eens een kijkje op onze pagina over handgemaakte sieraden. Je kunt ook contact met ons opnemen, wij helpen jou graag verder!

Dé leukste kerst sieraden bij Mantje-Jewelry

In onze webshop zijn veel sieraden te vinden, neem vooral een kijkje! Om jou een handje te helpen in het maken van een keuze hebben wij een kerst pagina samengesteld met sieraden die, volgens ons, dit jaar zeker niet mogen missen onder de kerstboom! Echte kerst sieraden bij Mantje-Jewelry!

Op deze kerst pagina kun je voor jouw kerstinkopen korting krijgen van maar liefst 15%. Ho, ho, hoppa, doe je sieraden maar snel in je wagentje! We hebben een selectie gemaakt van diverse merken, en merkloze sieraden. Ook staan de toppers van onze handgemaakte sieraden erin! Onthoud dat dit een selectie is, er is dus meer in de shop zelf! Zoekt u iets wat niet in onze shop te vinden is? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder!

Cadeautjes, cadeautjes, cadeautjes!

Weet jij nog, aan het begin van deze blog? Het verhaal van de kerstboom en dat ene pakketje? Wij willen dat gevoel graag tevoorschijn laten halen door jouw pakketje zo goed mogelijk in te pakken! Mooi ingepakt, met zo’n mooie glimmende strik. Als u bij ons een bestelling plaatst, heeft u de mogelijkheid om het sieraad te laten inpakken voor een kleine bijdrage van €1 euro. Wij zorgen dan voor een prachtig ingepakt cadeautje voor kerst!

Vrolijk Kerstmis!

Wij willen jou bedanken voor het lezen van de blog ‘Kerst sieraden bij Mantje-Jewelry’ en hopen dat jij het perfecte kerstcadeau hebt gevonden voor onder de boom! Wij van Mantje-Jewelry wensen jou (alvast) een fijne kerst en veel plezier met het geven van het cadeau!

Mocht jij er nog niet helemaal uit zijn, neem dan contact met ons op! Wij helpen jou graag verder!  

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer inspiratie of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *