Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Geboortesieraden en kraamcadeaus

Een nieuw leven komt op de wereld en dat moet gevierd worden met geboortesieraden en kraamcadeaus. Maar wat voor geboorte of kraamcadeau kun je nu geven? In dit artikel hopen we je op weg te helpen met het vinden van een leuk cadeau.

Naamplaat armbandjes

Dit cadeau is een must have voor elke baby. Een naamplaat armbandje is een klassiek baby sieraad en helemaal leuk vanwege de persoonlijke aard van het sieraad, doormiddel van een gravure.

Wij hebben diverse babyplaatarmbandjes in ons assortiment, je kunt ze hieronder bekijken door op de knop te klikken.

Kinderbestekjes

Kinderbestekjes zijn echt geweldig. Vaak zijn de kinderbestekjes thematisch geïnspireerd op diverse kinderverhalen, wat natuurlijk hartstikke leuk is. Daarnaast kunnen wij de kinderbestekjes voorzien van een persoonlijke gravure en natuurlijk dient het bestek nog een praktisch doeleinde: ermee eten. Hieronder 2 van onze kinderbestekjes, je kunt naar de product pagina gaan door op de afbeelding te klikken.

Een cadeaubon voor een moedermelk sieraad

Een ander origineel cadeau is een cadeaubon voor een moedermelk sieraad. Met een moedermelk sieraad kun je een tijdelijk periode permanent vastleggen in een sieraad. Met een cadeau zoals dit kun je niet missen. Wij hebben diverse varianten van moedermelk sieraden, maar volledig gepersonaliseerde moedermelk sieraden behoren ook tot de mogelijkheid, alleen wijkt de prijs wel af van de standaardmodellen. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van moedermelksieraden en via je de knop kun je eventueel een aanvraag doen voor een cadeaubon.

Misschien heb je nu inspiratie opgedaan voor het kiezen van geboortesieraden en kraamcadeaus. Heb je iets gehad aan dit artikel? Wij hopen van wel! Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! We beantwoorden graag je vragen.