Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Sieraden trends 2022

De sieraden trends van 2022

Sieraden, wie houdt er niet van!? Vele sieraden zijn tijdloos en ‘trends’ die we tegenwoordig vaak terug zien komen, zijn vaak gewoon sieraden die terugkomen van vroeger: de jaren 70, 80, 90 enzovoorts. Soms in een nieuw jasje, maar soms ook totaal nieuwe soorten sieraden.

Vandaag nemen we je mee in de trends van 2022. Wat zijn de sieraden trends van 2022? En wat zien we terug bij de celebs? Dit zijn vaak ook mensen die de meeste invloed hebben op de hedendaagse mode trends en dus ook de sieraden van vandaag.

Laten we gelijk beginnen!

Kralen sieraden

Een sieraad wat we dit jaar veel zien, zijn kralen sieraden. Eigenlijk zijn kralen sieraden tijdloos. Zo worden kralen sieraden volop gedragen op plekken zoals Ibiza maar nu ook in Nederland. Het leuke aan kralen sieraden is dat ze betaalbaar zijn, perfect met elkaar te combineren zijn en dat er een breed scala aan kleuren met diverse kralen te koop is.

Wij van Mantje-Jewelry hebben ook een prachtig aanbod handgemaakte kralen sieraden. De kralen sieraden worden met de hand vervaardigd in onze eigen studio.

Klik hier om ons aanbod kralen sieraden te bekijken!

Ear cuffs en kleurrijke oorbellen

Iets wat je nu sowieso vaak ziet zijn kleurrijke sieraden. Steentjes met echt elke kleur van de regenboog en verschillende kleuren materiaal: goudkleurig of van zilver. Maar nu hebben we het over oor gerelateerde sieraden: oorbellen en ear cuffs. Celebs zoals Miley Cyrus, Emma Watson en Ke$ha kunnen er geen genoeg van krijgen.

Wij hebben uiteraard een prachtig aanbod kleurrijke oorbellen. Zie hieronder een aantal van onze oorbellen:

Earcuff Ellera
Biella Uno Piccolo
Corte

Statement ringen

De sieraden trends van 2022

Opvallende ringen. Wij houden er van. Wat je nu vooral terug ziet is echt kleur. Of het nou in een nieuw jasje gestoken is en kleurrijke vintage ringen die weer een opleving maken, overal kom je het tegen.

Sif Jakobs, een merk dat wij aanbieden speelt hier onwijs leuk mee en is ook een echte trendsetter.

Hieronder een aantal statement ringen die wij aanbieden:

Antella 
Biella Piccolo
Novara Uno

Minimalistische sieraden

De sieraden trends van 2022

En tot slot komen we bij de minimalistische sieraden. Voor de mensen die graag iets moois willen dragen dat niet te opvallend is, is minimalistisch perfect. Het is de afgelopen jaren ook echt een trend die een flinke opmars heeft gemaakt. Ringetjes, armbandjes, colliers, oorbellen: you name it. Minimalistisch it is.

Een leuke bijkomst van minimalistische sieraden is dat je het ook perfect kan combineren met andere minimalistische sieraden. Voorbeeld: Je kan op 1 vinger, 3 minimalistische ringetjes ‘stacken’ voor een onwijs leuk effect. Hetzelfde geldt voor 3 dunne armbandjes om dezelfde pols of 3 dunne colliers om de hals.

De sieraden trends van 2022

 

De merken Swing Jewels en Sif Jakobs hebben een breed scala aan minimalistische sieraden. Klik op de links hieronder om het te bekijken!

Swing Jewels
Sif Jakobs

Hopelijk heb je iets aan dit artikel over de trends in 2022 en kan je nu een trend vinden die bij jou past! Ben je er nou nog niet helemaal uit? Volg ons dan op Instagram om inspiratie op te doen!

Veel shop plezier!

Het Mantje-Jewelry team!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *