Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

14 februari = Valentijnsdag = dé dag om jouw liefde eens goed te verrassen!

14 februari = Valentijnsdag. Valentijn is dé dag om jouw geliefde te laten weten hoeveel jij van hem of haar houdt! Heb jij al ideeën voor het perfecte cadeau? Wij van Mantje-Jewelry zijn ervan overtuigd dat sieraden hét nummer 1 geschenk is voor Valentijn! In deze blogpost denken wij graag met jou mee om het perfecte sieraad te vinden, handig toch?!  

Het is handig om te bedenken welke sieraden jouw geliefde al draagt en dan te kijken naar het materiaalsoort. Wij hebben bijvoorbeeld 18 KRT Goud verguld, Goud 14 KRT, Witgoud 14KRT of zilver 925. Draagt jouw Valentijn voornamelijk zilver, dan is een bijpassende zilveren sieraad zeker iets waar jouw geliefde blij van wordt. Kijk hier voor onze collectie zilveren sieraden. Wil jij toch iets meer uitdagends geven kijk dan eens in onze webshop voor onze gouden sieraden. Mocht een gouden sieraad toch iets te duur zijn, dan is een 18KRT goud vergulde sieraad wellicht iets voor jou! Bekijk hier ons aanbod. 

Oke, goed ik weet welk materiaalsoort ik wil geven! En nu?!

Nu is het belangrijk om te weten welk soort sieraad jij wil geven. Een armband, een collier, een hanger, oorbellen of een ring? Kijk eens wat jouw geliefde al draagt, dit vindt zij vast ook leuk om te krijgen. Leuk voor jouw geliefde om eens haar sieraden af te wisselen met jouw unieke cadeau! Maar wellicht heeft jouw geliefde nog geen armband en is dit hét moment om jouw geliefde er één te geven! Wat zal hij/zij verrast zijn!

Oke, heel leuk al die sieraden! Ik wil hem/haar graag een sieraad cadeau doen, maar ik weet echt niet of ik het juiste cadeau ga geven! Geen probleem, je mag jouw sieraad retourneren! Geef eventjes bij ons aan dat jij jouw geliefde gaat verrassen en dit niet binnen het retour termijn gaat lukken, wij maken dan een uitzondering. Jij kunt dan tot maart 2023 jouw Valentijns cadeau omruilen! Let er wel even op dat de retourkosten voor eigen kosten zijn!

Wil jij jouw geliefde verrassen met een ring, maar weet jij de juiste ringmaat niet? In deze blogpost lees jij alles over het vaststellen van de juiste ringmaat. We hebben nu ook een ringmaatmeter te koop, deze kun je hier kopen. Hiermee kun jij heel gemakkelijk de ringmaat van jouw geliefde aflezen en weet je zeker dat jij de juiste ringmaat besteld! Je kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen, dan helpen wij jou graag verder!

Extra persoonlijk maken? Dat kan zeker! Je kunt namelijk je sieraden laten graveren! Zet bijvoorbeeld jouw naam, of jullie initialen in de sieraden en vereeuwig jullie echte liefde! Romantisch toch?! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Let op! Wanneer jij een gravure in jouw sieraad laat maken, kun je jouw persoonlijke sieraad niet meer omruilen!

Wil jij een echt uniek cadeau? Kijk dan eens bij onze handgemaakte sieraden of laat speciaal voor jouw geliefde een sieraad maken door Manuel! Dien hier een verzoek in en wij nemen contact op met jou om jouw wensen te bespreken! Zet jouw eigen verhaal om in een sieraad en vereeuwig die ene speciale Valentijnsdag waarop jij dit prachtige sieraad hebt gegeven om jouw liefde eens goed in de watten te leggen!

Mocht jij op Valentijnsdag jouw geliefde eens echt goed verrassen door bijvoorbeeld een aanzoek te doen, dan kun jij bij ons contact opnemen om een verlovingsring te laten maken. Vergeet dan ook zeker niet onze eerder gemaakte blogpost ‘Aanzoek? De beste ideeën op een rijtje!’ te lezen!

Heb jij nu nog vragen, stel ze gerust! Dit kan bijvoorbeeld via ons contactformulier, bel ons of stuur ons een whatsapp bericht.

Wij wensen jou een speciale en fijne Valentijnsdag toe! Heb jij een sieraad bij Mantje-Jewelry gekocht en gegeven aan jou Valentijn, wij zijn zeker benieuwd wat jouw geliefde ervan heeft gevonden! Even tussen jou en mij, ik denk dat hij/zij heel blij zal zijn!