Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Moedermelk sieraden bij Mantje-Jewelry

Customize je eigen melk sieraad

Op deze pagina kun je een selectie maken welke stijl moedermelk sieraad je wilt en op de pagina van jouw keuze kun je het sieraad verder customizen. Zo kun je kiezen uit bijvoorbeeld het soort ring, het soort kettinkje, de afwerking van het melk en of er bijvoorbeeld een haarlokje in verwerkt moet worden. 

Waarom een sieraad van Mantje-Jewelry?

In de eerste plaats zijn Moedermelk sieraden speciale sieraden als herinnering aan een speciale periode. Daarom kies je het beste voor een melksieraad bij Mantje-Jewelry. Manuel Mantje maakt alle melksieraden zelf en werkt met de beste materialen, waardoor onze kwaliteitsstandaard erg hoog is. 

Wil je liever iets anders dan de custom opties, dat kan ook! Bespreek dan je wensen met Manuel hier.

Omdat wij snappen dat je misschien nog met vragen zit, kun je ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Wil je meer van onze sieraden zien? Volg ons dan ook op Instagram

Je kunt ons ook volgen op Facebook

Tot slot willen wij je bedanken voor de interesse in onze melksieraden.

Op de afbeeldingen zie je een aantal van de sieraden die gemaakt zijn door Manuel Mantje. Elk melksieraad is uniek omdat de samenstelling en kleur van het melk verschillend is. De foto’s geven een goede indicatie hoe jouw sieraad eruit komt te zien.

Veelgestelde vragen moedermelk sieraden

De gemiddelde levertijd waar je rekening mee moet houden is 3-4 weken. De levertijd van 3-4 weken houden wij aan omdat wij teleurstellingen willen voorkomen. 

Het bestellen van een moedermelk gaat als volgt:

1. Jij besteld het sieraad naar je eigen wensen.

2. Wij sturen jou een moedermelk kit met: een opvang flesje, extra envelop met label en eventueel een ringmaat meter.

3. Jij stuur jouw melk retour in de extra envelop die je hebt ontvangen.

4. Wij ontvangen jouw moedermelk en gaan aan de slag met jouw sieraad.

5. Na 3 tot 4 weken wordt jouw sieraad geleverd!

Als je een moedermelk sieraad besteld hebt, sturen wij jou een melk kitje die je ons retour kunt sturen. Bijgeleverd in de kit zitten een speciaal opvang flesje om het melk in te doen en een extra envelop met label om retour te sturen. Als je een moedermelk ring besteld hebt en hebt aangevinkt dat je je maat niet weet, zit er in deze envelop een ringmaat meter, zodat je zelf je ringmaat kunt opmeten en aan ons door kunt geven.

Een moedermelk sieraad wordt gemaakt door ons met de best mogelijke kwaliteit, maar om het bijzondere sieraad mooi te houden raden wij een aantal punten aan:

1. Doe je sieraad af met sporten (vooral met intensieve sporten).

2. Doe je moedermelk sieraad af als je schoon gaat maken of gaat werken met bijtende middelen.

3. Doe geen zware klussen. Bijvoorbeeld om of in huis met je moedermelk sieraad. 

4. Maak je sieraad regelmatig schoon met een drupje Dreft. Een moedermelk sieraad kan hier prima tegen.

Ja dat kan! Je kunt je verzoek indienen via deze pagina. Manuel neemt dan zo spoedig mogelijk contact met je op! Kortom, veel is mogelijk!

Wij geven 6 maanden garantie op fabricage fouten. Schade aan het sieraad door eigen toedoen, valt niet onder de garantie. 

Nee dit kan helaas niet. Dit heeft te maken met de persoonlijke aard van het sieraad. Dit omdat jouw melk in het sieraad verwerkt is en naar je eigen wensen is gemaakt.

De melk die je ons stuurt mag een paar dagen oud zijn, mits het gekoeld is geweest. Ingevroren melk wat ontdooit is, mag ook.