Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Sieraad naar wens laten maken door Manuel Mantje

Wil jij een sieraad naar wens laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt denken aan gedenksieraden, trouwsieraden, geboorte sieraden of gewoon een persoonlijk mooi sieraad voor jezelf. 

Na het invullen van het contact formulier neemt Manuel contact met je op om de wensen verder te bespreken. Als het tot een overeenstemming komt, maakt Manuel kosteloos een schets en offerte op. Nadat je akkoord bent met het ontwerp en de offerte gaat Manuel aan de slag met het sieraad. 

Wij zijn ook bereikbaar via:

+31 6 40 92 36 56


info@mantje-jewelry.com

Vul onderstaand formulier in om een verzoek in te dienen.

Handgemaakte sieraden door Manuel Mantje vertellen ieder een eigen verhaal. Het persoonlijke verhaal van de uiteindelijke drager zelf, maar ook het verhaal van emotie en passie tijdens het maken van het sieraad. Met een handgemaakt sieraad heb je een uniek stuk, speciaal gemaakt naar uw wensen. Mooier kan niet.

Voor het vervaardigen van je sieraad maken wij gebruik van de beste kwaliteit grondstoffen.  

Op de afbeeldingen zie je een aantal van de sieraden die gemaakt zijn door Manuel Mantje

In ons atelier hebben wij alle middelen beschikbaar om de mooiste sieraden te ontwikkelen. De sieraden worden ontwikkeld van schets tot tastbaar product, allemaal in eigen atelier!

Met de kennis die Manuel vergaard op de vakschool in Schoonhoven is hij op de hoogte van de moderne en klassieke technieken op het gebied van smeden. Hierdoor kan Manuel een hoge kwaliteitsstandaard hanteren voor het ontwikkelen van je sieraad. 

Wacht niet langer en laat je unieke en persoonlijke sieraad maken door Manuel Mantje!