Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Over ons

Mantje-Jewelry is ontstaan in 2019 en opgericht door mij, Manuel Mantje. Al vanaf jongs af aan is het juweliersvak mij met de paplepel ingegoten, als klein jongetje was ik al te vinden in het atelier van de juwelierswinkel van mijn vader.

Bij mij kun je terecht voor handgemaakte sieraden, die ik samen met jou kan ontwerpen, maar jezelf laten verassen kan natuurlijk ook! Daarnaast hebben we een breed scala aan prachtige merksieraden.

Naast mijn werk als edelsmid en bezigheden als leerling, ben ik de trotse vader van een prachtige dochter en ben ik altijd druk bezig; of dat nou met sporten, schaken, muziek of tekenen is.

Ben jij op zoek naar een prachtig en uniek sieraad? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Onder het gemak van een bakje koffie of thee bespreken we jouw wensen en budget. Op basis van dit gesprek maak ik een schetsje en offerte.

Je kunt ons makkelijk bereiken met onderstaande gegevens:

Tel: 06-40923656
Mail: info@mantje-jewelry.com

Foto vader dochter

Hier zie je een aantal van de door mij gemaakte sieraden. Zie je een mooi ontwerp dat je aanspreekt? Stuur ons dan een berichtje. Ontwerpen naar eigen smaak zijn natuurlijk ook mogelijk, deze ontwerp ik dan in samenspraak met jou! Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden!