Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Dé sieradentrends van 2023

2023 is het jaar dat je een frisse wind door je sieradendoos laat waaien. Tijd voor nieuwe sieraden! Maar wat is nu in de mode in 2023? In dit artikel nemen we je mee door de sieradentrends van 2023 en zullen we ook een paar voorbeelden laten zien. Lees je mee?

Handgemaakte Bicolor hanger met Amethist en zwarte parel

Sieraden met parels

Parels, het prachtige natuurverschijnsel en een tijdloze toevoeging aan sieraden. In het jaar 2023 gaan we parels veel zien in combinatie met kettinkjes, ringen en hangers. Het fijne aan parels is dat ze altijd en overal gedragen kunnen worden.

Vergulde Bangle Biella

Arm cuffs

Cuffs, een ‘stijve’ armband soort in vele uitvoeringen. Goud, zilver, met steentjes, zonder steentjes, you name it! Minimalistische stukken of juist een statement stuk, er zijn vele uitvoeringen te vinden die passen bij jouw stijl.

Punk geïnspireerde sieraden

Punk, de rebelse tijd en stijl die opkwam in de jaren 70. Ondanks dat Punk voor veel mensen niet hun ‘kopje thee’ is, heeft de modewereld er toch inspiratie uitgehaald. Stekels, leren sieraden, box chains en chokers. Het is een trend die in 2023 terug is.

Statement oorbellen

Grove en kleurrijke statement oorbellen, je ziet het weer terug in het straatbeeld. De keuze in deze is dan ook breed. Er zijn vele uitvoeringen, met grote gekleurde stenen of bedels. Met een paar statement oorbellen trek je zeker de aandacht en is het vaak een creatieve manier om een minder opvallende kledingkeuze naar voren te brengen doormiddel van statement oorbellen.

Dé sieradentrends van 2023; ons aanbod

Inspiratie opdoen?

Volg ons dan op onze social media accounts!

Instagram
Facebook