Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Kindersieraden en sieraden voor de allerkleinste

Kindersieraden en sieraden voor de allerkleinste, want ook die kunnen en willen hip zijn! Maar wat is nou geschikt voor bijvoorbeeld mijn baby? Of voor mijn kleuter? In dit artikel nemen we je mee door kindersieraden, wat hip is en wat geschikt is voor een bepaalde leeftijd. Ook zullen we je een aantal tips geven.

Baby sieraden

De allerkleinste onder ons kunnen ook sieraden dragen! Dan gaat het wel om armbandjes, andere sieraden zijn niet geschikt voor baby’s in verband met verstikkingsgevaar. Oorbelletjes zouden ook nog kunnen, alhoewel niet iedereen voorstander is van gaatjes schieten bij baby’s. Baby oorbellen zullen we dan ook niet behandelen in dit artikel.

De meest voorkomende bandjes voor baby’s zijn baby naam armbandjes. Baby naam armbandjes komen in vele varianten en meestal van 14k geelgoud of 925 zilver. Baby naam armbandjes zijn gelijk ook een super leuk en gepersonaliseerd cadeau om te geven. Ook kralen armbandjes kunnen voor baby’s, maar het beste is om een stevige variant te nemen zodat de kraaltjes niet los kunnen komen. Dus geen bandjes met elastiek.

Sieraden voor kleuters

De vrijheid die je hebt met kleutersieraden is al een stuk groter. Ringetjes, oorbellen, armbandjes. In ons assortiment vind je diverse sieraden voor kleuters. Voor de dames hebben we leuke oorbelletjes en ringen. Voor de heren een naam armbandje of een stoere schakel armband. Voor kleuters raden wij zilveren sieraden aan omdat deze goedkoper zijn en daardoor minder kostbaar. Kleuters spelen graag buiten en dan kan er wel eens iets kwijtraken of stukgaan, maar de voorkeur kan natuurlijk ook gewoon gaan naar een gouden sieraad.

Voor een kleuter is een naam armbandje super leuk maar kan tevens dienen als veiligheidsmiddel. Zo kunnen we jouw 06 nummer op de achterkant van het bandje. Mocht het kind dan verdwaald raken, dan kan het altijd het 06 nummer laten bellen van papa of mama.

Highlights kindersieraden

Bedankt voor het lezen van ‘Kindersieraden en sieraden voor de allerkleinste’. Heb je naar aanleiding van dit bericht nog vragen of opmerkingen? Laat het ons weten!