Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Moedermelk sieraden bij Mantje-Jewelry

De geboorte van jouw kleintje en de periode daarna zijn heel erg speciaal. De mogelijkheid om het te kunnen vereeuwigen is natuurlijk een fijne manier om de gedachte in fysieke vorm te kunnen koesteren. Wij van Mantje-Jewelry maken ook moedermelk sieraden. Zo kun je bij ons ringen, hangers/colliers, armbandjes en oorbellen met moedermelk laten maken. Hoe leuk is dat!?

Afwerkingen van het moedermelk

Als je bij ons een moedermelk sieraad laat maken, is er ook een brede keuze aan afwerkingen voor het melk. We kunnen er een kleurvloeistof doorheen mengen, met glitter, maar bijvoorbeeld ook het poeder van een Opaal. De keuzes zijn eindeloos. Zelfs met haartjes is het mogelijk.

Waarom een melksieraad bij Mantje-Jewelry?

Waarom zou je kiezen voor een melksieraad bij ons? Bij Mantje-Jewelry ben je verzekerd van een kwaliteitssieraad. Het juweliersvak zit in ons bloed en Manuel is de 3e generatie van de familie die het prachtige vak mag beoefenen. Ook heeft Manuel veel kennis vergaard op de vakschool en door de jaren ervaring in het vak.

Een melksieraad is een fysieke herinnering aan een unieke periode. Daarom kunnen wij je ook zeker aanraden om een melksieraad te laten maken.

Zelf customizen of een melksieraad op verzoek

Wij hebben een pagina waarop je je eigen melksieraad kunt customizen. Je kunt daar kiezen welk sieraad je wilt en welke uitvoering. Bekijk hier onze standaard melksieraden. Wil je een iets ander melksieraad? Dien dan hier een verzoek in. Dan neemt Manuel contact met je op om de persoonlijke wensen te bespreken. Hieronder zie je een aantal voorbeelden van onze moedermelk sieraden.

Hoe wordt een melksieraad gemaakt?

De basis van een melksieraad is het edelmetaal. Afhankelijk van je keuze, maakt Manuel de basis van het sieraad van 925 zilver of 14k goud. De basis bevat altijd een ‘ruimte’ waarin de verwerkte melk komt. Jouw melk wordt vermengt met een speciaal hars dat in de ruimte van het sieraad wordt gegoten. Daarna gaat het onder een UV-lamp voor het uitharding proces. Met jouw moedermelk, kunnen in het hars ook andere materialen en kleuren verwerkt worden. Denk aan baby haartjes, het stof van een opaal of bijvoorbeeld glitters. Bijna alles is mogelijk!

Wat kost een melksieraad?

De kosten van een melksieraad zijn afhankelijk van de afwerking die je kiest. Op de pagina waar je de standaard ontwerpen kan samenstellen, krijg je ook gelijk een prijsindicatie. Als je de wensen speciaal bespreekt met Manuel, dan maakt Manuel de prijsopgave.

Is een moedermelk sieraad duurzaam?

Ja! Een moedermelk is een duurzaam sieraad en kan (mits een normale manier van dragen) een leven lang mee. De edelmetalen die wij gebruiken zijn van goede kwaliteit en de sieraden worden door Manuel Mantje gemaakt. Het speciale hars dat wij gebruiken, hardt uit onder een UV-lamp, hierdoor wordt het super sterk.

Tot slot willen wij je bedanken voor het lezen van ‘Moedermelk sieraden bij Mantje-Jewelry’. Hopelijk kun je door dit artikel de juiste keuze maken en een bijzondere periode laten verwerken in een sieraad!