Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Permanente armbandjes

Een opkomende trend die wij veel terug zien, is het permanent maken van armbandjes en enkelbandjes. Wat houden die permanente armbandjes nou in? En hoe gaat het in zijn werk? Maken jullie ook permanente armbandjes? Ontdek het in deze blogpost.

Maken jullie ook permanente armbandjes?

Ja zeker! Je kunt bij ons terecht voor een permanent armbandje of enkelbandje. Dien een verzoek in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken! De armbandjes kunnen van goud of zilver zijn, het is net wat de voorkeur geniet. Houd er ook rekening mee dat goud een stuk kostbaarder is en bij eventueel afknippen, repareren of vergroten de kosten ook een stuk hoger zijn.

Wat houdt een permanent armbandje in?

Het ‘eeuwig ‘maken van een arm of enkelbandje is eigenlijk niets meer dan het sieraad aanmeten bij jou en dan solderen we hem dicht zonder hitte met een speciaal apparaat. Je voelt er dus niets van. We verbinden het open schakeltje: bij het solderen smelt het metaal in een flits aan elkaar waardoor de armband ‘permanent’ wordt.

Waar komen eeuwige sieraden vandaan?

Permanente sieraden kennen een lange historie. Lang geleden werken mensen al begraven met hun sieraden. In bijvoorbeeld Egypte, maar ook op andere plekken in de wereld. Dat betekent natuurlijk NIET dat je armbandje echt nooit meer af kan, we kunnen hem namelijk altijd nog doorknippen.

Ben jij al overtuigd? Nog een aantal redenen om een (arm)bandje eeuwig te maken?

  • Een permanent armbandje is het perfecte sieraad voor een herinnering
  • Je kunt het samen met een vriend(in) doen
  • Het is een unieke manier van het dragen van een sieraad
  • Geen geklier met een slotje 😉

Bedankt voor het lezen van onze blogpost. Hopelijk kun je na het lezen een goede keuze maken. Zit je nog met vragen? Stuur ons dan gerust een berichtje via het contactformulier of op WhatsApp.