Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

De mooiste sieraden tijdens de paasdagen

Sieraden tijdens de paasdagen. Chocola, beter weer en gezelligheid. Je kunt de zomer al bijna voelen en we worden allemaal weer een stukje vrolijker. Met dat we ons vrolijker voelen, gaan we ons ook kleurrijker kleden en daar horen natuurlijk ook prachtige kleurrijke sieraden bij. In dit artikel laten wij jou graag een aantal van onze favoriete sieraden zien!

Sieraden tijdens de paasdagen? Tijdens Pasen is het weer een stuk aangenamer en daar worden we vrolijk van. Een merk waar wij heel vrolijk van worden is Sif Jakobs. Dit kleurrijke Scandinavische merk heeft een breed scala aan prachtige sieraden. We zetten een aantal van onze favoriete Sif Jakobs sieraden hieronder voor je op een rijtje. Klik op de afbeelding om naar het sieraad te gaan.


Een ander elegant merk waarmee jij de show kan stelen tijdens Pasen is Swing Jewels. Swing Jewels is een in Nederland gevestigd merk met een Italiaans design. Het merk Swing Jewels maakt sieraden van zilver en goud met een speels schouwspel van kleurrijke steentjes. Hieronder een aantal van onze favo’s:


Wil je nou eens iets anders? Wat dacht je dan van een sieraad uit ons eigen atelier? Op onze website kun je het aanbod handgemaakte sieraden vinden of je kunt ook een sieraad laten maken op verzoek. Houdt er dan wel rekening mee dat hier een aantal weken overheen gaat voordat het sieraad klaar is. Hieronder een kleine greep uit onze handgemaakte sieraden