Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Sieraden winter 2022-2023

Sieraden winter 2022-2023. Welke winter trends zijn er dit jaar op het gebied van sieraden? Wat draag je tijdens de feestdagen? Bij Mantje-Jewelry weten we het en jij ook na het lezen van dit artikel!


 • Mix zilver en goud
  Een trend die je deze herfst en winter terug gaat zien in het modebeeld is de mix van zilver en gouden sieraden. Je kunt bijvoorbeeld bicolor sieraden dragen, gemaakt van goud en zilver of de sieraden los mixen en matchen.

 • Bangles
  De ‘stijvere’ armband gaat deze winter vaak terugkomen. Door haar solide uitstraling is dit net wat anders dan een reguliere armband en dat maakt haar ook zo leuk.
Vergulde Bangle Biella

 • Statement oorbellen
  Na een tal van roerige en saaie winters met corona, is het deze winter tijd om op te vallen. Op feestjes die komen gaan, op je werk, op straat en tijdens zoom meetings. Het is tijd om de wereld en jezelf weer wat kleur te geven en dat kun je perfect doen met statement oorbellen.

 • Oversized earcuffs
  Om maar gelijk verder te gaan in de oorsieraden, kan het volgende sieraad zeker niet missen in dit lijstje: oversized earcuffs. Earcuffs zijn oorsieraden die je kunt dragen zonder gaatje. Vaak hangen ze wel wat hoger op je oor op het kraakbeen. Earcuffs zijn de trend van het momenten ze komen in vele variaties met vele kleurtjes en gemaakt van verschillende materialen.
Vergulde Ear Cuff Ellera

 • Parels
  Parels zijn iets wat we steeds vaker terugzien in het modebeeld. Parels aan hager, verwerkt op een ring of een halsketting van parels komen steeds vaker terug. De parel heeft een comeback gemaakt en dat gaan we deze winter zien.
Handgemaakte Bicolor hanger met Amethist en zwarte parel

Ben je er toch nog niet helemaal uit? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Hopelijk is de keuze nu makkelijker gemaakt! Tot slot willen wij je bedanken voor het lezen van

Sieraden winter 2022-2023!

Als je je aanmeld voor onze nieuwsbrief ontvang je een leuke korting van maar liefst 10% voor de aankoop van je winter sieraad!