Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Top 5 geslaagd cadeaus

Ze zijn weer begonnen: de examens. Zo rond half juni worden de meeste uitslagen bekend en wordt (als het goed is) het harde werken beloond met een positieve uitslag. Maar wat kun je nou geven als iemand geslaagd is? Ons antwoord: een prachtig sieraad. In dit artikel nemen we je mee door onze Top 5 geslaagd cadeaus.

Zilveren ring van Swing Jewels

  • Deze prachtige zilveren en betaalbare ring is het ideale examen cadeau. De ring heeft een zomerse uitstraling met de opvallende steen en mooie entourage van kleine steentjes eromheen, perfect om deze zomer te shinen.
Zilveren ring Swing Jewels met blauwe Zirkonia en entourage van witte Zirkonia

Sif Jakobs armband Follina Pianura

  • Deze te gekke goud vergulde armband is een echte must have voor de zomer en dus ook perfect om te geven na de examens. Tevens kan dit armbandje voorzien worden van een persoonlijke gravure. Hoe leuk!?
Vergulde Armband Follina Pianura

Handgemaakte gehamerde ring met Toermalijn

  • Een uniek handgemaakt sieraad is altijd een uitblinker. Er is er maar 1 van en dat maakt deze ring zo speciaal. Net zo speciaal als de geslaagde.
Gehamerde ring met roze Toermalijn

FJF collier hart

  • Dit elegante collier is een prachtig symbool om te geven. Het collier bevat een hart geslepen Swarovski steen, symbool voor de liefde. De liefde en trots voor de geslaagde in kwestie.
Zilveren Collier Hart

Swing Jewels oorbellen ‘donut’ 14k geelgoud.

  • Deze schattige geelgouden oorbellen liggen prachtig op je oorlel en zijn een erg mooi cadeautje om te krijgen voor het slagen. Deze oorbellen kunnen een leven lang mee als herinnering aan de examentijd.
Gouden Oorbellen Donut

Weet jij inmiddels een goed cadeau voor de geslaagde? Misschien staat hier niet tussen wat je zoekt, maar niet getreurd. In onze webwinkel staat nog veel meer en kun je vast wel wat moois vinden!

Bedankt voor het lezen van ‘Top 5 geslaagd cadeaus’. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit artikel, neem dan contact met ons op.