Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Naamcolliers en foto sieraden

Een naam of foto laten verwerken in of op een sieraad. Dat kan! Naamcolliers en foto sieraden zijn klassieke vormen van sieraden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een foto, vingerafdruk of dierbaar stukje tekst laseren op een sieraad dat door ons gemaakt is, maar ook op bepaalde sieraden die te koop zijn in onze webshop. Zo kun je de herinnering voor eeuwig koesteren in fysieke vorm. Je kunt bij ons terecht voor naamcolliers van 14k goud of 925 zilver. Super leuk als cadeau of voor jezelf!

Naamcolliers

Wil je een collier met naam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen de naamcolliers leveren in 14k goud en 925 zilver. Een naamcollier is een unieke manier van het vastleggen van een naam. Het kan je eigen naam zijn of een naam van een dierbare. De dikte en het type schakel is afhankelijk van de lengte van de naam, wij adviseren je graag over de ketting. Met een lange naam is het bijvoorbeeld vaak mooier om een wat dikker type ketting te gebruiken. Hieronder 2 voorbeelden van de naamcolliers die wij kunnen leveren met uw eigen naam. Wil je een naamcollier? Neem dan contact met ons op!

Naamcollier goud Naamcollier zilver

Foto sieraden

Wil je bijvoorbeeld een foto, vingerafdruk of stukje handgeschreven tekst laten verwerken op een sieraad? Dan ben je bij Mantje-Jewelry verzekerd van een prachtig sieraad van hoge kwaliteit.

Zo kun je bijvoorbeeld een stukje tekst op een hanger laten laseren of een foto van een dierbare. Bijna alles is mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld ook denken aan 2 trouwringen met jullie vingerafdrukken, een stukje tekst maar bijvoorbeeld ook een logo!

Manuel Mantje kan een sieraad naar wens maken met een lasergravure, maar ook de meeste standaard graveersieraden en bepaalde standaard sieraden in ons assortiment kunnen voorzien worden van een lasergravure. In het geval van een lasergravure op een standaard sieraad, kun je contact met ons opnemen en laten weten op welk sieraad je een speciale gravure zou willen. Heb je al een idee welk soort sieraad je wilt? Hieronder een aantal voorbeelden. Wil je een sieraad met een foto, vingerafdruk of tekst? Neem dan contact met ons op!

Sieraad met foto

Waarom een naamcollier of sieraad met foto bij Mantje-Jewelry?

Waarom kies je voor een persoonlijk sieraad bij Mantje-Jewelry? Wij van Mantje hebben jaren ervaring in de juweliersbranche. Ook maken wij gebruik van de meest moderne technieken en de beste materialen. Zo bent u verzekerd van een sieraad met hoge kwaliteit en afwerking.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *