Gratis verzending! | Op werkdagen besteld voor 11:00 = Morgen in huis!

Ring laten maken met eigen goud

Een ring laten maken met eigen goud? Of met zilver? Bij Mantje-Jewelry heb je de mogelijkheid om een ring te laten maken met eigen goud of zilver. Denk aan goud of zilver van een erfstuk. Misschien heb je gewoon nog gouden of zilveren sieraden liggen die je niet draagt en daar wat nieuws van wilt maken?

Ring laten maken met eigen goud? Waar moet ik rekening mee houden?

Je laat de oude sieraden of het losse edelmetaal omsmelten om er iets nieuws van te maken. Omdat je het nieuwe sieraad gaat maken met het basis materiaal dat je wilt gebruiken, is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten wat het gehalte is. In sommige gevallen kunnen ook je steentjes hergebruikt worden, dit is wel afhankelijk van de kwaliteit en het soort steen. Het kan dus zijn dat het basismateriaal of de steentjes niet werkbaar zijn tot een nieuwe ring, maar dit komt weinig voor en anders laten we het weten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst bespreken we jouw wensen, daarna kijken we samen of we kunnen komen tot een ontwerp en uitvoering. In een gesprek bespreken we om wat voor basismateriaal het gaat en wat je budget is. Daarna ga ik aan de slag met een schetsje en deze wordt overlegd met jou, waarna de eventuele aanpassingen gemaakt kunnen worden. Voor het schetsje breng ik 10 euro in rekening, maar deze vervalt op het moment dat je akkoord gaat met de opdracht.

Ring laten maken met eigen goud kosten

Wat kost het dan om een ring te laten maken met eigen goud? Of zilver? Dit is een vraag die moeilijk te beantwoorden is, het is namelijk afhankelijk van een tal van zaken. Wil je weten wat het zou kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte bij ons aan!

Hoe werkt het smeltproces?

Dit is per ring verschillend. Zo kan ik bijvoorbeeld met was werken om het model te gieten in Delfts klei of een staafje gieten en hier draad van trekken, om uiteindelijk een ring van te maken.

Waar kan ik een aanvraag doen?

Je kunt contact met ons opnemen via de onderstaande knop of gegevens:

Waarom een ring laten maken met eigen goud?

Wat is er nou leuker dan een ring van je eigen kostbare goud naar een ontwerp met jouw inspraak? Het voegt gelijk een prachtige emotionele waarde toe. Ook is de kwaliteit van een handgemaakte ring hoger dan dat van een massaproduct.

Kan ik ook iets anders maken dan een ring met mijn eigen goud?

Jazeker! Vraag ons naar de mogelijkheden met de bovenstaande contactgegevens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *